Politie houdt fietsendieven aan

donderdag 12 februari 2015

Dieren - Na een melding van een alerte getuige hield de politie op woensdag 11 februari twee mannen aan. Zij worden verdacht van diefstal van een fiets bij een winkel aan de Wilhelminastraat in Dieren.

Omstreeks 16.30 uur zag een getuige dat twee mannen op een scooter een fietsstalen die voor de winkel stond. Agenten gingen direct ter plaatse. De getuigekon een signalement van de verdachten geven. Ook had hij het kenteken van descooter genoteerd. Op basis hiervan gingen agenten naar een woning waar deeigenaar van de scooter zou wonen. In de woning troffen de agenten twee personenaan die voldeden aan het opgegeven signalement. De twee werden daaropaangehouden op verdenking van de fietsendiefstal. De fiets werd lateraangetroffen in een brandgang tussen de plek van de diefstal en de plek van deaanhouding.

Meld verdachte situaties via 112 en onthoud het signalement

Ziet u een verdachte situatie of ziet u een dief? Noteer ofonthoud het signalement van de dief en andere markante kenmerken zoalskentekens. Bel zo snel mogelijk de politie via 112. Ziet u in een winkel eendief aan het werk? Waarschuw dan ook de bedrijfsbeveiliging.

2015072615

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Steenderen | 112 alarmeringen Steenderen | Goedkoop Tanken in Steenderen | Supermarkten in Steenderen | Weerbericht Steenderen