Verkeerscontroles in Doesburg

donderdag 26 maart 2009

Het verkeershandhavingsteam en de politie in Doesburg hebben woensdag 25 maart op verschillende plaatsen in Doesburg verkeerscontroles gehouden. Daarbij werden in totaal 22 bekeuringen uitgedeeld. De controles waren van te voren aangekondigd op de website www.verkeershandhaving.nl.
Tussen 11.00 en 12.30 uur werden ongeveer 100 passanten gecontroleerd op de Eekstraat. Daarbij werden 6 hardrijders onderschept met behulp van de Lasergun. Hoogst gemeten snelheid was 95 km/u terwijl terplekke niet harder dan 60 gereden mag worden. In datzelfde tijdsbestek werd postgevat op de Koppelweg en werden 4 bonnen uitgedeeld voor onder meer het rijden zonder gordel en rijden zonder rijbewijs. Van 13.30 tot 15.00 uur werd gecontroleerd op de Zomerweg. Van de 150 passanten was er 1 die een bon kreeg wegens een technisch mankement aan zijn aanhanger. Tegelijkertijd vond een controle plaats op de Koepoortwal waar 6 bekeuringen werden uitgedeeld: 5 voor het rijden zonder gordels en 1 voor het ontbreken van een kentekenplaat op een aanhanger. Tussen 15.30 en 16.30 uur stond de politie op de Barend Ubbinkweg maar werden geen overtredingen geconstateerd. Aansluitend werd tot omstreeks 17.15 uur gecontroleerd op de Didamseweg waarbij 5 bonnen werden uitgedeeld voor onder meer technische mankementen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Steenderen | 112 alarmeringen Steenderen | Goedkoop Tanken in Steenderen | Supermarkten in Steenderen | Weerbericht Steenderen