Drie verdachten gehoord over hennepkwekerij, BMW in beslag genomen

vrijdag 21 augustus 2015

Zutphen - De politie in Zutphen heeft drie verdachten gehoord over hun betrokkenheid bij een hennepkwekerij die ontdekt is aan de Beethovenstraat in Zutphen deze week. De kwekerij, op dit moment zonder planten, werd ontdekt na een conflict op straat afgelopen dinsdagavond.

Bij dat conflict is een 41-jarige man uit Zutphen aangehouden opverdenking van bedreiging van een 18-jarige man uit Deventer met een mes. Erraakte niemand gewond. In het daaropvolgende onderzoek werd ontdekt dat er ineen woning aan de Beethovenstraat meerdere keren hennep geoogst was.

Zowel de 41-jarige Zutphenaar, de 18-jarige man uit Deventer eneen 37-jarige vrouw uit Zutphen zijn als verdachten gehoord over hun rol bij dekwekerij. Op dit moment zit alleen de 41-jarige Zutphenaar nog vast.

In de kwekerij stonden nu geen planten. Vermoedelijk hebben ertijdens eerdere oogsten ongeveer 85 planten gestaan. Alle apparatuur is inbeslag genomen en vernietigd. Omdat er aantoonbaar eerder geoogst en dus geldverdiend is met de kwekerij, heeft de politie in het kader van het ?afpak?beleid van de overheid een BMW van n van de verdachten in beslag genomen.

2015404422 / 404284

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Steenderen | 112 alarmeringen Steenderen | Goedkoop Tanken in Steenderen | Supermarkten in Steenderen | Weerbericht Steenderen