Dode vrouw aangetroffen in woning: politie gaat uit van misdrijf

zondag 26 mei 2013

Zutphen - De politie heeft zaterdagavond 25 mei een dode vrouw gevonden in een woning in Zutphen. Op basis van de aantroffen sporen gaat de politie ervan uit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Er is een grootschalig rechercheonderzoek gestart. In verband met het onderzoek is de politie dringend op zoek naar getuigen.

Rond 21.00 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie bij dewoning aan de Halvemaanstraat in Zutphen. Kort na de melding hebben agentenaangebeld maar er werd niet opengedaan. De agenten zijn naar binnen gegaan entroffen daar een dode vrouw aan.

Gaslucht

De agenten roken direct een gaslucht. De brandweer is gewaarschuwd en rond22.20 uur was de situatie weer veilig waardoor het politieonderzoek kon starten.

Misdrijf

Op basis van de aangetroffen sporen, gaat de politie ervan uit dat de vrouwdoor een misdrijf om het leven is gekomen. Er is een grootschaligrechercheonderzoek gestart.

Fietser gezocht

De melder van de verdachte situatie heeft vlak voordat de agenten bij dewoning kwamen een jongen of man op een fiets bij de woning gezien. De man, heefteen tenger postuur en was in donker gekleed. De recherche roept de fietser, ofmensen die hem gezien hebben, dringend op om te bellen met de politie via0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Steenderen | 112 alarmeringen Steenderen | Goedkoop Tanken in Steenderen | Supermarkten in Steenderen | Weerbericht Steenderen