Publicatie foto en naam dode vrouw

vrijdag 31 mei 2013

Zutphen - De naam en foto van de 21-jarige Zutphense die zaterdag 25 mei dood in haar woning werd gevonden, worden vanavond bekend gemaakt. Dit gebeurt na overleg met de familie van de vrouw.

De politie toont de foto vrijdagavond 31 mei in een opsporingsbericht opTV-Gelderland, direct na het nieuws. Het nieuws wordt vanaf 18.00 uur elk uurherhaald. De politie roept mensen op om het bericht op TV-Gelderland ofopde opsporingssite te bekijken.

Sociaal leven

De recherche wil onder andere meer weten over het sociale leven van hetslachtoffer. Agenten vonden de vrouw zaterdagavond nadat zij rond 21.00 uur eenmelding kregen van een verdachte situatie bij haar woning aan deHalvemaanstraat. Zijis door geweld om het leven gekomen.De recherche startteeen uitgebreid onderzoek. Na de vondst ontstond op basis van de aangetroffensporen direct het vermoeden dat de Zutphense door geweld om het leven isgekomen. Onderzoek aan het lichaam van het slachtoffer begin deze week,bevestigde dat.

Foto en naam

In overleg met de familie van de vrouw publiceert de politie vrijdagavond defoto en naam van het slachtoffer. Doel hiervan is het krijgen van een zovolledig mogelijk beeld van haar sociale omgeving en laatste dag.

Informatie

De recherche roept mensen die meer weten over het slachtoffer, haar laatstedag (zaterdag 25 mei) of mensen die andere informatie over het slachtofferhebben op om dit door te geven via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kanvia Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of de Criminele Inlichtingen Eenheid,079-3458999.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Steenderen | 112 alarmeringen Steenderen | Goedkoop Tanken in Steenderen | Supermarkten in Steenderen | Weerbericht Steenderen