Verlichtingscontrole; licht laten maken of een boete

donderdag 4 december 2014

Vorden - De politie heeft op woensdag 3 december samen met vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland en een plaatselijke garagehouder een verlichtingcontrole gehouden. De bestuurders die hun verlichting niet in orde hadden konden kiezen uit een reparatie of een boete. Iedereen koos natuurlijk voor het laatste en er zijn bijna 60 reparaties verricht.

Om de veiligheid in het verkeer in deze donkere periode tevergroten heeft de politie met externe partners op de Zutphrnseweg eenverlichtingscontrole gehouden. Van 30 auto?s bleken de voorlampen defect, 22hadden kapotte kentekenplaatverlichting en van twee was het achterlicht kapot.Ook vijf fietsers hadden defecte verlichting.

Selectie

Motorrijders selecteerden op de N 316 en N 319 voertuigen metdefecte verlichting en brachten deze naar de controleplaats. Ook waren eragenten diedit op de Zutphenseweg deden.Een garagebedrijf verleendemedewerking aan de controle en repareerde tegen kostprijs van het materiaal dedefecten. Men had er de handen vol aan.

Ook snelheidscontrole

Tijdens deze controle werd langs de N316 op snelheidgecontroleerd. 3200 voertuigen reden langs de radarwagen en van hen kregen 45een proces-verbaal omdat men te hard reed. Hoogst gemeten snelheid was 106 km/ui.p.v. 80.2014200147

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Steenderen | 112 alarmeringen Steenderen | Goedkoop Tanken in Steenderen | Supermarkten in Steenderen | Weerbericht Steenderen