Politie zoekt getuigen van overval op winkel

donderdag 11 februari 2010

Een tot dusver onbekende man heeft woensdagmiddag 10 februari een winkel in het centrum van Doesburg overvallen. Nadat hij een etalage aan de binnenzijde van de winkel had vernield, ging hij er vandoor met goederen uit de winkel. De man is nog spoorloos. Bij het voorval raakte niemand gewond.
Omstreeks 16.00 uur kwam de man met een zwarte helm de winkel binnen. De eigenaar van de winkel bevond zich op dat moment in een ruimte achter de winkel. Kort nadat de eigenaar vde winkelbel had gehoord, hoorde hij glasgerinkel. Toen de eigenaar de winkel in kwam lopen, verliet de man met de buit de winkel. De eigenaar van de winkel probeerde te voorkomen dat de man op zijn zwarte scooter weg kon rijden door de scooter aan de achterzijde vast te houden. De man wist toch te ontkomen en botste tijdens zijn vlucht tegen een betonnen paal en een krantenrek. Hij reed weg in de richting van de Meipoortstraat in Doesburg. Getuigenoproep Het zou om een man van ongeveer 1,75 m lang gaan. Hij droeg een zwarte helm met een met een geel/oranje streep in het midden van de helm. De man is weggereden op een zwarte scooter. Verder droeg de man een donkerkleurige jas, een witte trui, een donkerblauwe spijkerbroek en zwarte kisten. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op die mogelijk informatie hebben die van belang kan zijn. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Steenderen | 112 alarmeringen Steenderen | Goedkoop Tanken in Steenderen | Supermarkten in Steenderen | Weerbericht Steenderen